SRBIJA JE BILA NAJLOŠIJA NA EURU! Poznati trener ZAGRMEO, a za Piksija imao POSEBAN ODGOVOR: Odgovaraće, ali...
Foto: Printscreen

iskreno

SRBIJA JE BILA NAJLOŠIJA NA EURU! Poznati trener ZAGRMEO, a za Piksija imao POSEBAN ODGOVOR: Odgovaraće, ali...

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije imala je razočaravajuće učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj osvojivši samo dva boda.

Nakon takmičenja velika prašina se podigla u javnosti, a najveći broj kritika usmeren je prema selektoru Draganu Stojkoviću.

Ipak, ima i onih koji brane legendarnog igrača, a jedan od njih je bivši trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović.

Aleksandar Veselinović
foto: FK Čukarički

- Prevelika negativna energija se digla prema selektoru. Da, selektor je najodgovorniji. Ali, nije došao sam tu. Fudbalski savez je doveo čoveka, dao mu uslove da radi. On će da odgovara i treba da odgovara - rekao je Veselinović, pa u dahu nastavio:

- Ne smemo da trošimo naše velike ljude. Nisam došao da štitim lik i delo Dragana Stojkovića. Znamo se vrlo površno. Međutim, Dragan Stojković je veliko ime našeg fudbala. Ako ovako krenemo, uništićemo sva naša velika imena. U budućnosti možemo da imamo koristi od Dragana Stojkovića, da izvučemo neke poteze. Igre i rezultati nam ne idu za pravo, rekao bih čak da smo možda bili i najlošija reprezentacija na Evropskom prvenstvu. Teren je merilo istine. Javnost ima pravo da bude besna, ali iz ovoga treba da izvučemo zaključke. Mislim da otkaz ili ostavka selektora ne rešava krucijalne probleme u našem fudbalu - istakao je iskusni stručnjak u emisiji "Jutro" na Tv Prva.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:24

Piksi se obraća naciji pred Euro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track