DA NOSI MANJI BROJ - BIO BI GOL! Da ne poveruješ: Pogledajte zbog kakvog ofsajda je Danskoj PONIŠTEN GOL protiv Nemačke!
Foto: Printscreen

euro 2024

DA NOSI MANJI BROJ - BIO BI GOL! Da ne poveruješ: Pogledajte zbog kakvog ofsajda je Danskoj PONIŠTEN GOL protiv Nemačke!

Fudbal -

Danci baš nisu imali sreće...

Reprezentacija Nemačke plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u fudbalu, pošto je savladala selekciju Danske rezultatom 2:0.

Nemci su na kraju rutinski odradili posao, ali lako je moglo da se desi da meč ode u potpuno drugom smeru.

Joakim Andersen je u 48. minutu zatresao mrežu i doneo prednost Danskoj, međutim, nakon intervencije iz VAR sobe gol je poništen.

Naime, pre nego što je lopta došla do Andersena, Tomas Dilejni je uputio udarac, a njegov šut izblokirao je fudbaler Nemačke. U nastavku akcije lopta je stigla do Andersena koji je zatresao mrežu.

Gol je poništen, jer je vrh kopačke maleroznog Dilejnija bio u ofsajdu, kada je danski fudbaler primio loptu. Radi se o milimetarskom ofasajdu!

OVDE možete pogledati spornu situaciju.

Da stvar bude još gora po Dance, samo dva minuta kasnije lopta je pogdila Andersena u ruku u kaznenom prostoru Danske i dosuđen je penal za Nemačku posle koga su domaćini stigli do ključne prednosti.

Kurir sport/J.M.

01:04

Navijaci beze sa tribina, pada grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track