ISPLIVAO VIDEO DRAME KOJA SE ODVIJALA NA STADIONU: Maskirani muškarac na krovu izazvao PANIKU, policija podigla HELIKOPTERE!
Foto: Printscreen

DRAMA NA EURU

ISPLIVAO VIDEO DRAME KOJA SE ODVIJALA NA STADIONU: Maskirani muškarac na krovu izazvao PANIKU, policija podigla HELIKOPTERE!

Fudbal -

Neviđena drama odvijala se na stadionu u Dortmundu tokom utakmice osmine finala Evropskog prvenstva između Nemačke i Danske.

Sat vremena trebalo je policiji da uhapsi maskiranog muškarca koji se tokom meča popeo na konstrukciju krova na stadionu.

Početak drugog poluvremena je kasnio zbog policijske akcije koja se odvijala na stadionu. U 22.27 čaova 21-godišnji muškarac iz Oznabrika se popeo na konstrukciju krova i uprkos brojnim upozorenjima nije želeo da siđe. Kako se popeo i kakve su bile njegove namere još uvek nije poznato.

Policija je morala da podigne helikoptere kako bi uhapsila maskiranog muškarca, a drama na stadionu trajala je tačno 57 minuta.

"Policija je uhapsila muškarca. Ni u jedno momentu nije bilo opasnosti za druge ljude. Još uvek ne možemo da damo nikakve informacije o identitetu muškarca i motivu", poručili su iz policije.

Podsetimo, Nemačka je izborila plasman u četvrtfinale, pošto je savladala Dansku sa 2:0, a meč je obeležio i prekid u prvom poluvremenu zbog velikih vremenskih nepogoda.

Kurir sport/J.M.

01:04

Navijaci beze sa tribina, pada grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track