RUS BEZ MILOSTI PO SRBIMA! ALI, NIŠTA NIJE SLAGAO: Imaju dobre igrače, ali su na Evropskom prvenstvu bili RASTURENI!
Foto: Printskrin/Instagram

surov, ali pravičan

RUS BEZ MILOSTI PO SRBIMA! ALI, NIŠTA NIJE SLAGAO: Imaju dobre igrače, ali su na Evropskom prvenstvu bili RASTURENI!

Fudbal -

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Rusije Andrej Aršavin rekao je da ga je na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj najviše razočarao nacionalni tim Srbije.

Andrej Aršavin
foto: www.crvenazvezdafk.com

Andrej Aršavin danas radi u Zenitu iz Sankt Peterburga, često dolazi u Srbiju i dobro je upoznat s kvalitetom fudbala u našoj zemlji. Bio je gost na ruskoj TV stanici Match i izneo svoje utiske.

- Teško je izabrati tim koji je najviše razočarao. Reprezentacije deluju veoma loše, čak i favoriti. Ipak, izabrao sam Srbe - imaju dobrih igrača, ali ekipa je stigla rasturena. Trener nije uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju, posebno u napadu. Sa impresivnim imenima, otišli su tako rano. O ovoj reprezentaciji nema šta da se kaže, možda se i ne sećate da su bili na Evropskom prvenstvu - bio je surov, ali pravičan Aršavin.

Otkrio je Rus i koga očekuje u završnici Eura 2024.

- Verujem da će Španci proći Nemce, dok će se Francuzi izboriti s Portugalom i Ronaldom, koji će plačući završiti svoje poslednje evropsko prvenstvo. Englezi će okončati bajku Švajcarske, dok će u polufinalu igrati protiv Austrije. U finalu će igrati Francuska i Engleska, a zbog Gareta Sautgejta, u koga ne verujem, Francuzi će biti prvaci - nije štedeo bilo koga Andrej Aršavin.

Kurir sport

00:09

Srpski navijači napravili show u centru Minhena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track