SLOVENAC IGRA ODLIČNO NA EURO, A TRANSFER MU JE PROPAO ZBOG ZVEZDE! Dinamo ODUSTAO od Drkušića jer NAVIJA za crveno-bele!
Foto: Tom Weller / AFP / Profimedia

bizarno

SLOVENAC IGRA ODLIČNO NA EURO, A TRANSFER MU JE PROPAO ZBOG ZVEZDE! Dinamo ODUSTAO od Drkušića jer NAVIJA za crveno-bele!

Fudbal -

Defanzivac fudbalske reprezentacije Slovenije Vanja Drkušić pruža odlične partije na Evropskom prvenstvu, njegova reprezentacija će u osmini finala igrati protiv Portugala, a njemu su stigle neprijatne vesti.

Naime, Drkušić je imao dogovoren transfer u Dinamo iz Zagreba, ali je sve propalo jer su Hrvati saznali da Vanja navija za Crvenu zvezdu!

Jutarnji list je objasnio ovu situaciju.

- Pisali smo pre neki dan da su Modri zainteresovani za slovenačkog reprezentativca koji igra odlično na Evropskom prvenstvu, Vanju Drkušića. Saznali smo u nedelju da je taj posao skoro bio pred realizacijom, ali onda se saznalo i nešto što nije leglo nikome na Maksimiru. Drkušić je svojevremeno izjavio da navija za - Crvenu zvezdu! Sasvim je logično da bi to vrlo brzo saznali i Dinamovi navijači, pa je sasvim logično da onda Drkušić ne bi mogao biti dočekan raširenih ruku, zar ne? Mislimo da ne treba objašnjavati zašto. Fudbal nije samo biznis, nogomet je i strast, religija, identitet... Novo rukovodstvo kluba bi samo sebi promenilo atmosferu koja je sjajna. Tako da se odmah po saznanju Drkušićevih navijačkih sklonosti odustalo od toga - piše Jutarnji list.

Ukoliko Slovenija napravi još jednu senzaciju, Drkušić će verovatno napraviti transfer u mnogo veći klub...

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:17

Piksi bacio akreditaciju po završetku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track