SRBIJA DOBIJA NOVE MODERNE STADIONE: Pogledajte kako teku radovi na terenima širom naše zemlje!
Foto: FSS

novo lice

SRBIJA DOBIJA NOVE MODERNE STADIONE: Pogledajte kako teku radovi na terenima širom naše zemlje!

Fudbal -

Novi tereni za bolji, brži i kvalitetniji fudbal. Uporedo sa pripremama naših klubova za novu sezonu, teku i radovi na rekonstrukciji travnatih podloga na stadionima u Subotici, Novom Sadu, Kruševcu, Nišu, Lučanima, Novom Pazaru, Ivanjici i Surdulici.

1 / 20 Foto: FSS

Posle plasmana našeg nacionalnog tima na Evropsko prvenstvo i početka izgradnje Nacionalnog stadiona, reforma i održavanje terena po uzoru na najkvalitetnije lige u Evropi, jedan je od najvažnijih strateških ciljeva koje je ovo rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije postavilo na početku svog četvorogodišnjeg mandata.

Veliki projekat koji nam već od jeseni donosi novo, lepše i modernije lice fudbalske Srbije, ima za cilj unapređenje uslova i podizanje kvaliteta fudbala na svim nivoima takmičenja. Pored atraktivnije igre i većeg interesovanja publike, instalacija novih podloga najmodernije tehnologije smanjiće rizik od povreda i pružiti optimalne uslove za razvoj mladih fudbalera.

Uskoro počinju radovi i na instaliranju devet terena sa veštačkom travom u devet gradova širom Srbije, što govori o tome da je otkrivanje novih talenata i usavršavanje metoda rada sa budućim asovima još jedan od prioriteta FSS.

Fudbalski savez Srbije odlučan je u nameri da kroz infrastrukturnu revoluciju podigne srpski fudbal na viši nivo i stvori temelje za dugoročan uspeh na domaćoj i međunarodnoj sceni.

BONUS VIDEO:

00:26

Piksi grli Samardžića na treningu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track