I KAMEN BI PUSTIO SUZU... Mihin sin obukao POSEBAN DRES i dirnuo Arijanu - objavila fotku na Instagramu i napisala: "Ponos Srbije"
Foto: Pritnscreen/Instagram

emotivno

I KAMEN BI PUSTIO SUZU... Mihin sin obukao POSEBAN DRES i dirnuo Arijanu - objavila fotku na Instagramu i napisala: "Ponos Srbije"

Fudbal -

Supruga Siniše Mihajlovića, Arijana, objavila je na društvenim mrežama fotografiju koja je izazvala oduševljenje njenih pratilaca iz Srbije.

Na slici je Dušan Mihajlović, njen i Sinišin srednji sin, u dresu FK Vojvodina, tima u kojem je Miha započeo veliku karijeru i bio šampion SFR Jugoslavije.

"Ponos Srbije", objavila je Arijana Mihajlović uz fotografiju, dok joj je Dušan dodao i pesmu Gorana Bregovića "Ringe ringe raja". Pogledajte kako izgleda Mihajlovićev naslednik u dresu tima iz Novog Sada, u kojem žive i danas Sinišina majka Viktorija i rođeni brat Dražen.

Za razliku od slavnog oca, Dušan Mihajlović nije fudbaler, već je započeo menadžersku karijeru u jednoj prestižnoj agenciji. Ranije ovog meseca bio je sa stricem Draženom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i navijao za Srbiju uživo.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:15

NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja