JAKA KIŠA UPRSKALA LEPU FUDBALSKU PREDSTAVU! Nevreme zaustavilo Brđane u duelu protiv šampiona Slovenije
Foto: FK Čukarički

čukarički

JAKA KIŠA UPRSKALA LEPU FUDBALSKU PREDSTAVU! Nevreme zaustavilo Brđane u duelu protiv šampiona Slovenije

Fudbal -

Meč Čukaričkog i Celja prekinut je u 22. minutu zbog jake kiše. U tom trenutku Brđani su imali gol prednosti protiv prvaka Slovenije, u izuzetno dobroj utakmici sa obe strane, pa je velika šteta što nije bilo uslova da meč bude nastavljen.

Želeo je šef struke belo-crnih da u prvom prijateljskom meču na pripremama na Bledu odigra po poluvreme sa različitim postavama, u oba je želeo da ima miks iskusnih i mlađih igrača.

Počelo je odlično po Čukarički, koji je prvu priliku imao već u drugom minutu. Rogan je odlično centrirao sa desne strane, u šesnaestercu Celja Mihajlo Cvetković je prelepo primirio i potom sa deset metara šutirao, zamalo preko gola Rozmana.

Samo minut kasnije belo-crni su poveli. Bila je to prelepa akcija, sa leve strane Ivanović se driblingom oslobodio čuvara, centrirao je na drugu stranu, a tamo je Arsović prihvatio loptu i potom sa nekoliko metara razdaljine neobranjivo pogodio mrežu protivničkog gola – 1:0.

Uzvratio je potom šampion Slovenije već u četvrtom minutu, Matko je šutirao sa deset metara, ali je Kovač u poslednji čas izblokirao tad udarac. U devetom minutu Celje je imalo priliku iz slobodnog udarca, Bobičanec je odlično šutirao sa 20 metara, Kaličanin je zakačio loptu, koja je potom pogodila stativu. Tri minuta kasnije lepa akcija Celjana, završena je udarcem Bobičaneca, ali zamalo pored gola Čukaričkog.

Poslednje uzbuđenje pre prekida izazvanog jakom kišom viđeno je u 17. minutu, bila je to još jedna lepa akcija Brđana po levoj strani, najpre je Tufegdžić proigrao Ivanovića, koji je driblingom izbacio čuvara, centrirao ka Mihajlu Cvetkoviću, koji je sa penaltika šutirao zamalo preko gola Celjana. Čukarički će naredni prijateljski meč odigrati u sredu, od 17,30 časova na Bledu, rival će biti slovenački drugoligaš Primorje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track