IZGUBIO SAM SAT I PO ŽIVOTA: Nezadovoljni Rade Bogdanović BRUTALNO opleo po Francuzima pa OTKRIO ko je najpošteniji tim EURA!
Foto: Printscreen

euro 2024

IZGUBIO SAM SAT I PO ŽIVOTA: Nezadovoljni Rade Bogdanović BRUTALNO opleo po Francuzima pa OTKRIO ko je najpošteniji tim EURA!

Fudbal -

Fudbaleri Francuske savladali su Belgiju rezultatom 1:0 u utakmici osmine finala Evropskog prvenstva.

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović bio je najblaže rečeno razočaran prikazanim u utakmici koja je trebala da bude derbi osmine finala.

Nije štedeo kritike na račun "trikolora" i "crvenih đavola"

Pogotovo je bio razočaran igrom Francuza iako su uspeli da slave na kraju.

- Možda nisu po klasi reprezentacija koje su imali od ranije, možda i jesu.. Realno, izgubio sam sat i po života gledajući ovu utakmicu. Juče Englezi, sad ovo danas. Nema uzbuđenja, dosta kalkulacija, duela. Francuzi jesu sigurni, dominantni su u fizičkom i tehničkom smislu. Ali, ja volim ekipe poput Pancera, obrni okreni, najpoštenija je reprezentacija Nemačke, i prema navijačima i prema sebi samima - istakao je Bogdanović i dodao:

"Ja razumem da je to i četvrta utakmica i razumem da su došli sa završnih prvenstava. Ali taj državni grb, taj petao na dresu, nekako se traži više", zaključio je Bogdanović gostujući u studiju "RTS-a".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track