KAKAV BLAM - FUDBALERI SRBIJE MORALI U TRENERKAMA DA PUTUJU NA EURO: Evo šta se desilo sa njihovim odelima! Ovo je toliko BIZARNO
Foto: FSS

OTKRIVAMO

KAKAV BLAM - FUDBALERI SRBIJE MORALI U TRENERKAMA DA PUTUJU NA EURO: Evo šta se desilo sa njihovim odelima! Ovo je toliko BIZARNO

Fudbal -

Fudbaleri reprezentacije Srbije na poslednjem mestu u grupi završili su takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Veliki broj skandaloznih situacija pratio je srpsku fudbalsku reprezentaciju. Od toga da su na EURO 2024 otišli sa avionom hrvatske kompanije, do toga da su fudbaleri bili iznenađeni taktičkim zamislima selektora Dragana Stojkovića.

Kapiten Dušan Tadić osetio se povređenim što nije igrao protiv Engleske, a golman Vanja Milinković-Savić navodno je bio učesnik tuče u jednoj kafani u Minhenu.

Novi bizaran detalj izašao je u javnost po povratku fudbalera Srbije iz Nemačke. Bilo je neverovatno da su igrači i selektor na Evropsko prvenstvo otišli u trenerkama i šorcevima. Videlo se to na ispraćaju, kada su se u avionu slikali sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Srbija, reprezentacija, fudbaleri Srbije
foto: FSS

Prema saznanjima Kurira, odela za fudbalere i stručni štab bila su spremna, međutim veličine nisu odgovarale. Neko je pogrešio kada su uzimane mere. nekoliko dana pred put odela su stigla u Sportski centar u Staroj Pazovi, a kada su ih fudbaleri probali nastao je prvo tajac, a onda i talas nezadovoljstva.

Srbija, reprezentacija, fudbaleri Srbije
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Da bi se strasti smirile, odlučeno je da se na EURO 2024 u Nemačkoj putuje u sportskoj opremi. Za razliku od Mundijala u Kataru, kada su Orlovi otputovali kao manekeni, slikajući se ispred Sportskog centra FSS, potom na aerodromu, a onda i po dolasku na Svetsko prvenstvo.

Prema saznanjima Kurira neko iz organizacije FSS je debelo podbacio. Odela su plaćena, a novac je praktično bačen. Firma koja je sašila odela uradila je svoj posao, kvalitet nije bio upitan, međutim veličine koje su uzete fudbalerima, nisu odgovarale. Još jedan propust u organizaciji. Doduše, bizaran, ali jasan pokazatelj stanja pojedinih ljudi nedoraslih funkcijama u krovnoj organizaciji.

Kurir sport

00:46

Srpski navijači u Minhenu uoči utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track