SELA JE NA PALMU I POKAZALA SVOJE OBLINE: Uživa na letovanju, dok joj muž pati zbog neuspeha na EURO 2024!
Foto: Printskrin/Instagram

kraljica skandala

SELA JE NA PALMU I POKAZALA SVOJE OBLINE: Uživa na letovanju, dok joj muž pati zbog neuspeha na EURO 2024!

Fudbal -

Ana Zubkova, jedna od najpoželjnijih žena fudbalera, ponovo se našla u centru pažnje evropske javnosti.

Ana Zubkova
foto: Printskrin/Instagram

Plavokosa Ukrajinka uživa na moru, a na letovanje je otputovala bez svog supruga Aleksandra Zubkova koji je bio sa reprezentacijom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Dok je Ana Zubkova ponosno i izazovno pokazivala obline, dotle se njen dragi mučio i patio na EURO 2024.

Ukrajinski mediji sa velikom pažnjom prate svaki korak Ane Zubkove, a ona se dobrano potrudila da ih svaki dan obraduje setom seksi fotografija sa odmora na Sejšelima. Na Instagramu je prati preko 28.000 ljudi.

Nije poznato sa kim je prsata plavuša otputovala na letovanje, ali je jasno da nije nimalo žalila zbog neuspeha fudbalera Ukrajine i svog muža. Osmeh nije skidala sa lica, što se može videti i na fotografijama.

Pre mesec dana, baš u jeku priprema fudbalera Ukrajine za Evropsko prvenstvo, Ana Zubkova je izazvala skandal, optuživši svog muža Aleksandra za prevaru i loš odnos prema njoj.

Danima su mediji iz Ukrajine pisali o lepoj Ani i Aleksandru, a fudbaler se tokom priprema skrivao od medija. Zato i ne čudi što mu selektor Sergej Rebrov nije ukazao poverenje tokom Šampionata Evrope u Nemačkoj.

Ana i Aleksandar Zubkov u vezu su ušli 2017, a u braku su od oktobra 2019. godine. U januaru 2021. dobili su ćerkicu.

Ana Zubkova radila je kao model, dok nije upoznala fudbalera Šahtjora. Slikala se za ukrajinsko izdanje "Plejboja" i tako stupila na veliku scenu.

Postala je poznata u Ukrajini, a potom i u svetu po izjavi:

- Ne bih mogla da budem sa čovekom koji ne zarađuje veliki novac. Ili zarađuje premalo. I šta? Pitate se koja plata za mog čoveka bi bila normalna? Recimo 10 hiljada evra - rekla je Ana Zubkova koja je tom prilikom priznala da mesečno na sebe troši 3.000 evra.

Bujna Ukrajinka Ana Zubkova završila je Farmakološki fakultetu Harkovu. Pre nego što je postala žena fudbalera i poznata u javnosti, radila je u jednom farmakološkom institutu.

Aleksandar Zubkov
foto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

Aleksandar Zubkov, muž lepe Ane, rodom je i Makejevke, gradića u Donjeckoj oblasti, koji je pod kontrolom Rusa. Karijeru je počeo u Šahtjoru, a igrao je za Marijupolj i mađarski Ferencvaroš. U avgustu 2022. vratio se u Šahtjor sa kojim je upisao ugovor do juna 2027. godine.

Kurir sport

00:46

Srpski navijači u Minhenu uoči utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track