DRAGOVIĆ NA METI TEŠKIH UVREDA! Direktor Austrije ga PONIŽAVAO i nazivao LUDAKOM pred navijačima! Da li će se vratiti u Zvezdu?
Foto: Manuel Geisser / imago sportfotodienst / Profimedia

sramota

DRAGOVIĆ NA METI TEŠKIH UVREDA! Direktor Austrije ga PONIŽAVAO i nazivao LUDAKOM pred navijačima! Da li će se vratiti u Zvezdu?

Fudbal -

Aleksandar Dragović napustio je FK Crvena zvezda na gospodski način ovog leta, posle tri izuzetno uspešne sezone.

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Želja Aleksandra Dragovića bila je da postane član Austrije, kluba u kojem je počeo karijeru i da sa porodicom nastavi život u Beču. Da li će se to desiti, posle incidenta u glavnom gradu Austrije, sada je veliko pitanje.

Direktora kluba Austrije Manuel Ortlehner (44) bio je na utakmici reprezentacije, a kada ga je jedan navijač pitao o ugovoru za Aleksandra Dragovića, klupski čelnik je pao u vatru.

- On je ludak! Idiot! Lud - urlao je Ortlehner, a njegova reakcija dokumentovana je na snimku.

Manuel Ortlehner
foto: ALEXANDER KLEIN / AFP / Profimedia

Aleksandar Dragović je klupska legenda, prošao je omladinske kategorije Austrije sa Davidom Alabom, osvojio kup sa klubom. Za reprezentaciju Austrije odigrao je 100 utakmica.

Navijači Austrije su u čudu i mnogo ljuti na direktora. Mediji iz Beča tražili su izjavu od Manuela Ortlehnera, da obrazloži zašto i zbog čega je vređao Dragovića. Nažalost nisu je dobili.

Iz kluba su poručili da je sve u najboljem redu između Ortlehnera i Dragovića. Navodno, ljudi iz kluba Austrija pokušali su da poture u medije priču da je Dragović tražio više novca od dogovorenog, ali se to pokazalo kao neistina. Izgleda da povratak Dragovića u matični klub nije propao zbog finansija, već zbog nekih drugih stvari, konstatuje dnevnik "Heute".

Aleksandar Dragović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pitanje je sada, da li će reagovati Crvena zvezda. Hoće li Zvezdan Terzić i Vladan Milojević pokušati da vrati Aleksandra Dragovića? Čini se da je pouzdani štoper pogrešno procenio ljude iz Austrija i da je napravio lošu odluku, kada je odbio pre mesec dana ponudu Crvene zvezde, da ostane na Marakani i u Beogradu završi karijeru.

Kurir sport/Heute

00:26

Aleksandar Dragović, delije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track