"ZAŠTO MI OPET SUDITE? NISAM NIKOG POVREDIO!" Mario Baloteli se oglasio pošto je snimljen kako MRTAV PIJAN pada po ulici!
Foto: ALI ATMACA / AFP / Profimedia

imao šta da kaže

"ZAŠTO MI OPET SUDITE? NISAM NIKOG POVREDIO!" Mario Baloteli se oglasio pošto je snimljen kako MRTAV PIJAN pada po ulici!

Fudbal -

Poznati italijanski fudbaler Mario Baloteli ponovo je u centru pažnje i to ne dobrim povodom. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome deluje da je Baloteli poprilično pijan, pošto se vidi kako na ulici pada, jedva se pridiže, dok ga prijatelji nekako pridržavaju.

Snimak je navodno nastao nakon poraza od Italije od Švajcarske na Evropskom prvenstvu, što nije potvrđeno, ali se zna da je od ovog leta, još jednog burnog za "nestašnog dečka" italijanskog fudbala. Pogledajte skandalozan snimak sa ulice:

Dok svi ponovo pričaju o tome da je Baloteli na novom dnu, fudbaler se oglasio i pokušao da smiri situaciju: "Hteo sam da vam svima kažem da sam video snimak na kome napadam na zemlju, zajedno sa mojim prijateljima. Mi smo se prevrtali, šalili i trčali, ne vidim problem u tome što sam izašao s prijateljima i zabavio se. Nikoga nisam povredio. Zašto mi opet sudite? Zašto niste sve fotografije i snimke pokazali. Umesto toga, nakon onakve partije Italije, ide vest da sam ja pijan... Hajde da ipak malo više mislimo na važne stvari", poručio je Italijan.

Baloteli (33) je inače bez kluba pošto mu je istekao ugovor sa Adanom, a u poslednje vreme spekulisalo se da bi mogao da ode u Sloveniju, što je (za sada) odbijeno.

Kurir Sport / Mondo

BONUS VIDEO:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track