PODELA PLENA NA BLEDU! Čukarički i MTK odigrali nerešeno, odlična provera za oba tima!
Foto: FK Čukarički

pripremni meč

PODELA PLENA NA BLEDU! Čukarički i MTK odigrali nerešeno, odlična provera za oba tima!

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su još jednu prijateljsku utakmicu na pripremama na Bledu i susret protiv mađarske ekipe MTK završen je nerešeno 1:1.

Ovaj meč bio je odlična provera za oba tima, a šef stručnog štaba kluba sa Banovog brda, Goran Stanić, na teren je od prvog minuta poslao sledećih 11 fudbalera:

Mirković - Stanković, Stevanović, Jovanović, Cvetković - Docić, Sisoko - Tufegdžić, Kovač, Nikčević - Melo.

Prvi deo igre protekao je u velikoj borbi i bez prilika koje bi ugrozile golmane oba tima. Najbolju šansu imao je Stevanović u 39. minutu posle kornera, ali je lopta otišla preko gola.

1 / 5 Foto: Kurir Sport

Dosta sadržajniji meč gledali smo u drugih 45 minuta. Ergelaš je na startu drugog dela zamenio Sisoka, a prvi je pripretio kapiten Čukaričkog Docić iz slobodnog udarca, ali je golman mađarskog tima Demjen reagovao odlično. Već u 58. minutu Čukarički je poveo - Cvetković i Tufegdžić su kreirali sjajnu akciju, pojačanje iz sofijskog CSKA uputilo je odličan centaršut, a Melo je smestio loptu iza leđa Demjena.

Ipak, radost beogradskog tima nije dugo trajala pošto je MTK u 66. minutu izjednačio preko Ištvana Bognara. On je sjajnim udarcem sa distance savladao Lazara Kaličanina koji je malo pre toga dobio šansu umesto odličnog Nikole Mirkovića.

Trener Goran Stanić ukazao je priliku i ostalim fudbalerima sa klupe, pa su tako u finišu meča zaigrali Rogan, Stojanović, Serafimović, Mirosavić, Milojević, Subotić, Tedić i Mitrović, te je Čukarički dobio na agilnosti i svežini.

Slobodan Tedić imao je dve prilike za gol, jednu šansu imao je i Bojica Nikčević koji je uputio slab centaršut u dobroj situaciji, pa se na kraju utakmica završila 1:1.

Kao što smo već naveli, bila je ovo odlična provera za oba tima i nema dileme da su Goran Stanić i njegovi saradnici mogli da budu zadovoljni izdanjem protiv ekipe koja je prošlu sezonu završila na osmom mestu u šampionatu Mađarske.

Već u subotu Čukarički očekuje nova provera, protiv ekipe Triglava (17.30).

BONUS VIDEO:

00:20

Čukarički Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track