VLAHOVIĆU, PAZI SE! Fatalna Ališa stigla u Torino! PREVARILA DEVOJKU SA FUDBALEROM, slika se bez grudnjaka i loži se na Ronalda
Foto: Instagram/alishalehmann7

BOMBA

VLAHOVIĆU, PAZI SE! Fatalna Ališa stigla u Torino! PREVARILA DEVOJKU SA FUDBALEROM, slika se bez grudnjaka i loži se na Ronalda

Fudbal -

Najpoznatija fudbalerka na svetu, Ališa Leman (25), zvanično je predstavljena kao nova članica Juventusa.

Leman, koja igra za reprezentaciju Švajcaarske, u Torino je stigla nakon tri godine u Aston Vili.

Klub iz Birmingema ostaće izuzetno važan u Ališinoj karijeri s obzirom na to da je zahvaljujući boravku u Aston Vili upoznala sadašnjeg partnera, fudbalera Daglasa Luiza.

Na početku njihovog zabavljanja se prilično glasno govorilo o tome da je Lemanova sa Brazilcem prevarila tadašnju devojku.

Za razliku od pojedinih fudbalera i fudbalerki koji vole da kriju privatni život i koji se trude da se ne ističu previše, Ališa očigledno voli pažnju.

Na društvenoj mreži Instagram ima preko 16,5 miliona pratilaca, a u pitanju su pretežno muškarci, ljubitelji fudbala, ali mnogo je onih koji se na njenom nalogu zadrže zbog provokativnih izdanja.

Ališa voli da objavljuje fotografije sa plaže, ali i one na kojima je bez grudnjaka.

1 / 10 Foto: Instagram/alishalehmann7

Zanimljivo je da je, pre nje, u Juventus stigao i njen dečko. Klub iz Torina je za transfer Daglasa Luiza platio 50 miliona evra. Brazilac će biti veliko pojačanje Dušanu Vlahoviću.

To bi verovatno mogao da se shvati kao jedan od faktora koji je privukao Ališu da odabere dolazak u Torino, a drugi bi mogao da bude činjenica da je u Juventusu igrao Kristijano Ronaldo.

Fudbalerka prosto obožava Portugalca i to, ne samo da ne krije, već i javno ističe svaki put kada dobije priliku.

Bonus video:

02:07

Dušan Vlahović posle Švedske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track