LEPOTICA I MAJKA ČETVORO DECE STALA UZ FUDBALERA ŠPANIJE: Mrzim ulogu žrtve i skandale, ali ne dirajte mi muža!
Foto: Printskrin/Instagram

zaštita

LEPOTICA I MAJKA ČETVORO DECE STALA UZ FUDBALERA ŠPANIJE: Mrzim ulogu žrtve i skandale, ali ne dirajte mi muža!

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Španije trenutno igra protiv Francuske za finale Evropskog prvenstva. Bez obzira na uspeh mediji u Španiji kritikovali su neke fudbalere, a među njima se našao i Alvaro Morata.

Alis Kampelo, Alvaro Morata
foto: Printskrin/Instagram

Iskusni napadač Atletika iz Madrida Alvaro Morata našao se pod baražnom vatrom novinara pred meč sa Francuzima. Zamera mu se učinak i produktivnost na terenu, tačnije španski mediji smatraju da je Alvaro Morata morao da postigne više golova, od samo jednog koliko je dosad dao na EURO 2024.

Alis Kampelo, supruga Alvara Morate, odlučila je da stane uz svog muža. Ona se zapitala zašto je španski fudbaler bio oštro kritikovan pred meč sa Francuzima. Lepotica je reagovala na naslov lista "El Confidencial", koji je rekao da je napadač kapiten koji sramoti "crvenu furiju".

Alis Kampelo, Alvaro Morata
foto: Printskrin/Instagram

- Mrzim da igram ulogu žrtve i dižem skandale, ali ova situacija mi, izvinite, ne deluje normalno. Jedino što vidim jeste osrednji novinar sa ovakvim naslovom. Čudi me da umesto da ohrabrite igrača, pokušavate da ga udavite... Pa šta mislite kako čovek može dati sve od sebe, za svoju zemlju, kada oseća da mu niko ne veruje – napisala je Alis na društvenim mrežama.

Alis Kampelo je dodala da novinar, naravno, ima pravo na svoje mišljenje, ali da je svoju kritiku mogao da ga izrazi na ispravniji način.

Alis Kampelo i Alvaro Morata imaju četvoro dece, petogodišnje blizance Alesandra i Leandra, trogodišnjeg Edoarda i jednogodišnju ćerkicu Belu. Zanimljivo, jedna od najboljih prijateljica lepe Alis je Dileta Leota, sa kojom se upoznala dok je Morata igrao za Juventus.

Zbog kritika medija Alvaro Morata je pred utakmicu sa Francuskom najavio da je ovo verovatno njegovo poslednje veliko takmičenje u dresu Španije. Kako je izjavio, teško mu je da gleda kako njegova deca slušaju kritike na račun svog oca i da posle Evropskog prvenstva želi sve to da prekine.

Kurir sport

00:15

Navijači Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track