"OVA DVA SLEPCA KAO DA NIKADA FUDBAL NISU IGRALI" Rade Bogdanović ponovo odneo šou - žestoko je isprozivao fudbalere Francuske!
Foto: Printscreen

hit

"OVA DVA SLEPCA KAO DA NIKADA FUDBAL NISU IGRALI" Rade Bogdanović ponovo odneo šou - žestoko je isprozivao fudbalere Francuske!

Fudbal -

Fudbaleri Španije su prvi finalisti Evropskog prvenstva, pošto su na stadionu u Minhenu savladaliFrancusku rezultatom 2:1 (2:1). Golove odluke postigli su Lamin Jamal u 21. minutu i Dani Olmo četiri minuta kasnije.

Lamin Jamal je u 21. minutu postigao najlepši gol prvenstva. Promešao je odbranu protivnika golobradi mladić, odapeo sa 25 metara u rašlje gola, lopta je okrznula stativu sa unutrašnje strane, a Menjon je samo ulepšao pogodak paradom.

Svoj komentar nakon večerašnje utakmice izneo je Rade Bogdanović, koji je na RTS-u brutalno isprozivao fudbalere Francuske.

- Olmo je klasa. Primio je loptu unutrašnjiom levom, pa je vratio desnom. Ova dva slepca (Francuzi prim. aut) kao da nikad fudbal nisu igrali. On dečko zna. Španci igraju sa mozgom, edukovani, prime i oidgraj, vrate, jaki su timski i složni. Tako u svim selekcijama kod njih – rekao je Bogdanović.

Kurir sport

Bonus video:

00:16

Novi skandal na EURO 2024 zastava tzv Kosova ispred stadiona na kom igra Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track