Fudbalska reprezentacija Engleskesprema se za finale Evropskog prvenstva protiv Španije u nedelju od 21.00 na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu, a selekciji "tri lava" se možda približava potencijalni problem.

Za sve je kriv defanzivac "gordog albiona" Kajl Voker koji se nalazi centru ljubavnog trougla.

Kako prenose engleski mediji uoči meča sa "crvenom furijom" u Nemačku su doputovale Vokerova supruga Eni Kilner, ali i njegova bivša ljubavnica Lorin Gudman sa kojom ima paralelnu porodicu i dvoje dece.

untitled2.jpg
EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91 
foto: EPA Peter Powell, Printscreen / Instagram / ANNIEVKILNER, Printscreen / Instagram / LAURYGOODMAN91

Koliko je stvar alarmantna govori činjenica da su bezbednosne službe koje vode računa o zaštiti i bezbednosti reprezentacije Engleske dobile naredbu da drže Gudman što dalje od igrača i njegove porodice kako bi se izbegli incidenti i skandal.

Vokerova žena u Nemačku doputovala sa njihovo četvoro dece, dok je njegova bivša ljubavnica doputovala sa jednim od dvoje dece koliko ima sa njim, a da stvar dodatno dobije na težini na svoj stori je postavila sliku deteta u njegovom dresu sa natpisom "tata" na leđima.

profimedia0828362060.jpg
Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia 
foto: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

- Lorin se gleda kao problematična, a Enina najveća noćna mora je da naiđe na nju. Bilo je priče da je Lorinino sedište udaljeno manje od 100 metara. Eni ne želi da ima bilo kakve veze sa njom - navodi Dejli mejl izjavu svog neimenovanog izvora.

Prava "španska sapunica" u u Vokerovom slučaju i možda potencijalni problem.

Podsetimo Voker je oženjen sa Eni Kilner, a oženio se njom posle 12 godina veze 2022. godine. Imaju četvoro dece, ali su imali ogromne probleme u braku zbog Lorin koja je da stvar bude gora bila Enina najbolja prijateljica.

Uprkos svemu, Eni Kilner je prevaru oprostila suprugu i oni i dalje žive zajedno.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

Kurir "Fudbal se vraća kući"