ZVEZDA NAŠLA POJAČANJE U IRANU: Momak simpatičnog imena i prezimena mogao bi da zaduži crveno-beli dres!
Foto: Printskrin/Instagram

persija

ZVEZDA NAŠLA POJAČANJE U IRANU: Momak simpatičnog imena i prezimena mogao bi da zaduži crveno-beli dres!

Fudbal -

Sportski menadžment FK Crvena zvezda ozbiljno radi ovog leta, a navijače bi do kraja prelaznog roka mogle da obraduju vesti oko pojačanja.

Mohamaddžavad Hoseinedžad
foto: Printskrin/Instagram

Kao i svake godine, ono najzvučnije i najvrednije stići će krajem avgusta, zavisno od toga da li će Crvena zvezda izboriti plasman u Ligi šampiona, ili će igrati u Ligi Evrope. Tako je prošlog leta u poslednjim trenucima stigao In Bom Hvan iz Južne Koreje, a prema saznanjima Kurira, crveno-beli bi ponovo mogli da iznenade svoje navijače.

Dok se vredna pojačanja i fudbaleri od renomea čuvaju od javnosti, dotle sportski sektor radi na dovođenju mladih i neafirmisanih fudbalera. Jedan od onih koji bi uskoro mogao da stavi paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom jeste Mohamaddžavad Hoseinedžad, fudbaler iz Irana.

Prema navodima medija iz Irana, Crvena zvezda je klubu Sepahan, za koji igra Hoseinedžad, poslala ponudu. Iranac je jedan od najtalentovanijih fudbalera u toj zemlji, rođen je 2003. godine i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Iranci su raspoloženi za transfer, a još se ne zna koliko bi srpski šampion platio za momka koji ima ugovor sa Sepahanom do 2027. godine. Neki mediji u otadžbini porede Hoseinedžada sa daleko slavnijim zemljakom Sardarom Azmunom.

Sardar Azmun
foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Pored Crvene zvezde, interesovanje za Mohamaddžavada Hoseinedžada pokazao je katarski šampion Al Sad. Bogati Arapi su platežno moćniji od Zvezde, međutim mladi fudbaler želi u Evropu, kako bi se dokazao na velikoj sceni i to je karta na koju igraju crveno-beli.

Prema informacijama iz Ljutice Bogdana 1 A Mohamaddžavad Hoseinedžad bi prvo bio prosleđen na pozajmicu, kako bi se prilagodio prilikama u srpskom fudbalu. Postoje opcije da pojača Grafičar ili OFK Beograd. Ukoliko se mladi Iranac pokaže onakvim kakvim ga predstavljaju agenti, od zime, ili od sledeće sezone mogao bi da zaduži dres Crvene zvezde.

Kurir sport

00:11

Delije koreografija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track