ZAPUŠIO MU USTA ZA SVA VREMENA! Čuveni Englez ISPLJUVAO španskog fudbalera pred start EP! Podigao trofej pa mu brutalno ODGOVORIO!
Foto: VITALII KLIUIEV / imago sportfotodienst / Profimedia

SLATKA OSVETA

ZAPUŠIO MU USTA ZA SVA VREMENA! Čuveni Englez ISPLJUVAO španskog fudbalera pred start EP! Podigao trofej pa mu brutalno ODGOVORIO!

Fudbal -

Proslavljeni engleski fudbaler i stručni komentator uglednog "Sky sports-a", Geri Nevil, pred start Evropskog prvenstva u Nemačkoj žestoko je kritikovao španskog reprezentativca Marka Kukurelju i to mu se žestoko obilo o glavu...

Kukurelja je odigrao sjajan turnir, osvojio titulu sa Španijom, koja je u finalu savladala Nevilovu Englesku (2:1), a onda je servirao slatku osvetu brbljivom Englezu.

"Kukurelja je jedan od razloga zbog kog Španija veorvatno neće otići do kraja", rekao je bivši fudbaler Mančester junajteda.

Nevil se grdno prevario. As Čelsija blistao je u Nemačkoj, pa su ga mnogi ugledni svetski mediji uvrstili i u najbolju postavu turnira. Bio je jedan od junaka i finalne utakmice, pošto je sjajno asistirao kod pobedničkog gola Španije.

Nakon finala rešio je da odgovori Nevilu.

Objavio je na svom Instagram storiju izjavu Engleza i ironično mu poručio:

"Otišli smo do kraja Geri. Hvala na podršci", napisao je Kukurelja.

Mark Kukurelja
foto: Instagram

Kurir sport/J.M.

00:55

Ludnica engleskih navijača u Metrou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track