SRBIN IDE U PREMIJER LIGU! Sjajni reprezentativni štoper stiže na Ostrvo: Transfer vredan 14 miliona evra!
Foto: STARSPORT / Shutterstock Editorial / Profimedia

TRANSFER PIJACA

SRBIN IDE U PREMIJER LIGU! Sjajni reprezentativni štoper stiže na Ostrvo: Transfer vredan 14 miliona evra!

Fudbal -

Srpski defanzivac Nikola Milenković po svemu sudeći postaće novi fubaler Notingem Foresta.

Nikola Milenković ide u Premijer ligu!

Prema informacijama pouzdanog italijanskog novinara Fabricija Romana srpski defanzivac je na korak do potpisivanja ugovora sa Notingem Forestom. Sada sve zavisi od Fiorentine, kluba sa kojim ima važeći ugovor do juna 2027. godine. Očekuje se da će i to uskoro da bude rešeno.

"Notingem je blizu transfera Milenkovića. Poslednja ponuda od 12 miliona funti (oko 14,3 miliona evra), trebalo bi da bude prihvaćena, detalji su u pitanju, pa slede medicinski pregledi. Predlog ugovora već je poslat igraču", poručio je Romano i tako najavio veliki transfer.

"Notingem je blizu transfera Milenkovića. Poslednja ponuda od 12 miliona funti (oko 14,3 miliona evra), trebalo bi da bude prihvaćena, detalji su u pitanju, pa slede medicinski pregledi. Predlog ugovora već je poslat igraču", poručio je Romano i tako najavio veliki transfer

Milenković je ostavio odličan utisak na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, bio je jedan od boljih igrača u srpskom timu i izgleda da je i to imalo uticaj na engleski tim. On je prošle sezone u dresu Fiorentine odigrao 34 meča, od čega je 27 počeo i pomogao je timu da dođe do plasmana u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Milenković je karijeru počeo u Teleoptiku, pa je prekomandovan u Partizan i odatle je otišao direktno u Firencu u transferu vrednom oko 5 miliona evra. Ljubičasti dres nosi od 2017. godine i tokom prethodnih sezona bilo je dosta spekulacija oko odlaska, spominjao se i Totenhem, Mančester Junajted, do transfera nije došlo, ali će sada doći. Ostvariće mu se san da zaigra u Premijer ligi.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track