SAUTGEJTU ODBROJANI DANI! Dok on razmišlja da li će da ostane, Englezi već našli zamenu! Naslednik je veliko IZNENAĐENJE
Foto: UWE KRAFT / imago sportfotodienst / Profimedia

promene

SAUTGEJTU ODBROJANI DANI! Dok on razmišlja da li će da ostane, Englezi već našli zamenu! Naslednik je veliko IZNENAĐENJE

Fudbal -

Vreme je za promene...

Fudbalski savez Engleske odlučio je da prekine saradnju sa aktuelnim selektorom Geretom Sautgejtom, prenose engleski mediji.

Nakon dva uzastopna poraza u finalima Evropskog prvenstva, FA je odlučio da potraži zamenu za Sautgejta.

Podsetimo, pred start EP u Nemačkoj Sautgejt je izjavio da će napustiti klupu reprezentacije ukoliko Engleska ne osvoji titulu, međutim, njegova izjava nakon poraza u finalu ne ostavlja utisak da će ispuniti obećanje.

Dok on razmišlja da li da ostane ili ode, čelnici Fudbalskog saveza Engleske rade punom parom. Smatraju da je vreme za promene i već su krenuli u potragu za naslednikom.

Po svemu sudeći Engleska će dobiti novog selektora, a mediji iz te zemlje tvrde da je prvi favorit za naslednika Sautgejta trener Njukasla Edi Hau.

Navodno, engleski stručnjak nema ništa protiv da sedne na klupu reprezentacije i sa nestrpljenjem čeka da mu stigne zvanična ponuda od strane FA.

Kurir sport/J.M.

00:10

Engleska navijačica se skinula usred metro stanice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track