LAMINE JAMAL POKAZAO DEVOJKU: Prava je lepotica i zvezda na društvenim mrežama! KAŽE DA JE UDATA! (FOTO)
Foto: diebilderwelt / Alamy / Alamy / Profimedia, titkok

otkriveni

LAMINE JAMAL POKAZAO DEVOJKU: Prava je lepotica i zvezda na društvenim mrežama! KAŽE DA JE UDATA! (FOTO)

Fudbal -

Lamine Jamal s pravom je obeležio Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Momčić od 17 godina blistao je u reprezentaciji Španije sa kojom je osvojio titulu i bio jedan od najboljih na EURO 2024.

Lamine Jamal, Lamin Jamal
foto: Jose Breton/NurPhoto/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na Evropskom prvenstvu Lamine Jamal igrao je na svakoj utakmici, a tokom turnira ostvario je učinak od jednog gola (protiv Francuske) i četiri asistencije.

Lamine Jamal, Lamin Jamal, Aleks Padilja
foto: KAI SCHWOERER / imago sportfotodienst / Profimedia

Tokom proslave na stadionu u Berlinu, Lamine Jamala je javnosti pokazao svoju devojku. Španski mediji otkrili su da se radi o devojci koja se zove Aleks Padilja i koja je zvezda na Tik Toku. Ona je studentkinja iz Barselone i tri godine je starija od Jamala.

Lamine Jamal, Aleks Padilja, Lamin Jamal
foto: Fabio Ferrari/LaPresse/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tokom celog turnira u Nemačkoj Aleks Padilja (20) bila je sa porodicom fudbalera. Kada je završeno finale između Španije i Engleske (2:1) i dodela pehara i medalja, lepa Aleks izašla je na teren kako bi pozdravila Lamina. Do tada niko nije znao za nju, jer ju je Jamal vešto skrivao od medija.

Lamin Jamal, Lamine Jamal, Aleks Padilja
foto: Bernd Feil/M.i.S. / imago sportfotodienst / Profimedia

Ipak, fotoreporteri nisu propustili priliku da ovekoveče da mladi fudbler slavi sa jednom lepom devojkom. Kasnije će novinari da otkriju da su njih dvoje u vezi.

Aleks Padilja
foto: Printskrin/Tik Tok

Lepa Aleks sišla je na teren u dresu svog dragog, sa njegovim imenom i brojem 19. Potom se fotografisala sa peharom, dok je zagrlila Jamala. Mladi su potom pravili selfije, smeškajući se jedno drugom.

Aleks Padilja
foto: Printskrin/Tik Tok

Aleks Padilja vrlo je popularna na društvenim mrežama, a na Tik Toku je prati veliki broj ljudi, preko 500.000, sa tendencijom rasta. Zanimljivo, Padilja piše u opisu svog Tik Tok profila da je udata.

Navodno, devojka iz Barselone je prema pisanju španskih medija zaključala profil na Instagramu, nakon što se otkrilo za njenu vezu sa Jamalom.

Kurir sport

00:15

Navijači Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track