ZBOG SKANDALA NAKON VELIKOG FINALA: Fudbalski savez Kolumbije uputio izvinjenje zbog incidenta nakon finala Kopa Amerike
Foto: BSR Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

epilog

ZBOG SKANDALA NAKON VELIKOG FINALA: Fudbalski savez Kolumbije uputio izvinjenje zbog incidenta nakon finala Kopa Amerike

Fudbal -

Fudbalski savez Kolumbije uputio je izvinjenje organizatorima finala Kopa Amerike, u kojem je Argentina savladala tu reprezentaciju sa 1:0, kao i zemlji domaćinu (SAD) i svima koji su pogođeni incidentom u tunelu nakon utakmice, u kom je učestvovao predsednik saveza Ramon Heserun.

"Sa svoje strane, predsednik Hesurun žali zbog tog događaja, koji nije trebalo da se dogodi, i koje je bio rezultat njegovog očinskog instinkta da zaštiti svog sina i svoju porodicu", naveo je savez u saopštenju.

Fudbalski savez Kolumbije je naveo da je incident nastao kada je obezbeđenje na stadionu sprečilo veći deo kolumbijske delegacije da izađe na teren za ceremoniju dodele nagrada.

Predsednik saveza Heserun, kako se dodaje, umešao se da reaguje kada je obezbeđenje zadržalo njegovog sina Ramona Hamila.

Ramon Heserun (71) i njegov sin uhapšeni su zajedno sa još 25 osoba u nedelju, nakon finala Kopa Amerike između Argentine i Kolumbije odigranog u Majamiju, a policija obojicu tereti za krivično delo napad na zvaničnike, odnosno obezbeđenje stadiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track