JURIO STARLETE, DAO GOL ZVEZDI U DERBIJU, PA POSTAO PROBLEM ZA PARTIZAN: Hapsila ga policija, a sada je našao novi klub!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

pamti beograd

JURIO STARLETE, DAO GOL ZVEZDI U DERBIJU, PA POSTAO PROBLEM ZA PARTIZAN: Hapsila ga policija, a sada je našao novi klub!

Fudbal -

Defanzivac Sedrik Gogua stigao je pre osam godina kao veliko pojačanje u FK Partizan.

Sedrik Gogua
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Uprava kluba mnogo je očekivala od tada povremenog reprezentativca Obale Slonovače, kojeg je kupila za 300.000 evra od finskog kluba SJK. Kada je Sedrik Gogua dao gol Crvenoj zvezdi u 150. derbiju, čelnici Partizana zadovoljno su trljali ruke. Ali, tada nastaju prve trzavice sa problematičnim fudbalerom.

Početkom oktobra 2016. Sedrik Gogua priveden je od strane beogradske policije zbog vožnje u pripitom stanju, sa 1,2 promila alkohola u krvi. Posle toga klub ga je finansijski kaznio, a potom i izbacio iz prvog tima. Umesto da trenira odao se noćnom životu, trošio je novac na razne starlete po Beogradu i provod sa njima po raznim klubovima, slabo trenirao.

Posle svega navedenog morao je da napusti Humsku. I tada nastaje fudbalsko putešestvije za momka iz Obale Slonovače koji je posle Partizana igrao u Letoniji, Kazahstanu, Rusiji i Tadžikistanu.

Sedrik Gogua
foto: www.fckhimki.com

Sedrik Gogua potpisao je ugovor sa Himkijem i tako se vratio u Rusiju. Proteklih nekoliko nedelja snažni 30-godišnji defanzivac iz Obale Slonovače bio je na probi i zadovoljio je čelnike kluba, tako da bi trebalo da bude od velike pomoći ekipi trenera Franka Artige Sebrijana.

Kurir sport

00:11

grobari, partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track