OLAJINKA NAPUŠTA CRVENU ZVEZDU: Česi tvrde da su se dogovorili i da su Srbi pristali da im prodaju Nigerijca!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

transfer

OLAJINKA NAPUŠTA CRVENU ZVEZDU: Česi tvrde da su se dogovorili i da su Srbi pristali da im prodaju Nigerijca!

Fudbal -

Piter Olajinka napušta Crvenu zvezdu posle samo godinu dana! Nigerijac je ostavio solidan utisak u Srbiji, ali tokom priprema je bio povređen i odlazi u klub iz kojeg je došao u Beograd.

Piter Olajinka
foto: www.crvenazvezdafk.com

Direktor Slavije iz Praga Jaroslav Tvrdik poručuje da su se Česi dogovorili sa Crvenom zvezdom. Piter Olajinka se vraća u Prag, a crveno-belima će pripasti 2.000.000 evra za obeštećenje.

- Uspeli smo da se dogovorimo sa Crvenom zvezdom o ceni transfera - rekao je Jaroslav Tvrdik, a češki portal Sport.cz piše da bi iznos transfera trebalo da bude 50 miliona kruna, ili dva miliona evra.

Crvena zvezda i Slavija pregovarali su oko mesec dana, a Piter Olajinka je insistirao na transferu, jer je njegova trudna žena želela da se vrati u Prag.

- Piter je hteo da se vrati. Moramo da doteramo ugovorne odnose, a on mora da prođe lekarski pregled. Verujem da ćemo ga uskoro predstaviti navijačima - istakao je Tvrdik.

Piter Olajinka
foto: www.crvenazvezdafk.com

Piter Olajinka napustio je Slaviju po isteku ugovora i kao slobodan igrač je došao u Crvenu zvezdu pre godinu dana. Sa Slavijom je bio tri puta prvak Češke i isto toliko puta uzimao je nacionalni kup.

- Teško je naći takvog igrača! Kada je otišao pre godinu dana, nije me slušao. Rekao sam mu da će se vratiti vrlo brzo. Odgovorio je da je to moguće. Siguran sam 100 odsto da će odmah biti pojačanje za nas - kazao je trener Jindrih Trpišovski.

Kurir sport/Sport

00:11

Delije koreografija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track