SRPKINJE U SUZAMA POSLE SKANDALA: Sutkinja u 89. minutu dosudila SRAMOTAN penal za Englesku i eliminisala Srbiju sa EP! VIDEO
Foto: FSS

Bruka je blaga reč

SRPKINJE U SUZAMA POSLE SKANDALA: Sutkinja u 89. minutu dosudila SRAMOTAN penal za Englesku i eliminisala Srbiju sa EP! VIDEO

Fudbal -

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije bila je na pragu velike pobede protiv Engleske na Evropskom prvenstvu za igračice do 19 godina.

Minuti su delili izabranice selektorke Lidije Stojkanović, ali se isprečila sutkinja iz Finske Minka Vakeli.

Pri rezultatu 1:0 za srpski tim, posle fantastičnog gola Nine Matejić, Finkinja je u 89. minutu dosudila penal za Englesku. Napad Engleske je tekao po levoj strani, usledio je centaršut posle kojeg je lopta pogodila Milicu Stojić.

Stojić je držala ruku sasvim uz telo, savijenu ka napred kada ju je lopta pogodila u lakat. Za sudiju Minku Vakeli to je bio penal, a kako nema VAR sistema, uzaludni su bili protesti naše klupe i igračica.

PENAL POGLEDAJTE OVDE

Engleska je izjednačila, a Finkinja je tako praktično izbacila naš tim sa prvenstva.

Po završetku meča viđene su suze na licima naših igračica zbog nepravde.

U grupi A Francuska ima 6 bodova, Engleska 4, Srbija 1, a Litvanija 0. U poslednjem kolu 20. jula naš tim igra protiv Litvanije. Ostaje tanka nada za polufinale, a to je da Engleska ubedljivo izgubi od Francuske, a Srbija ubedljivo savlada Litvaniju. Engleska trenutno ima gol razliku +10, a Srbija -2.

Kurir sport

Bonus video:

00:58

Fudbal se vraća kući

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track