IZBACIO ALBANCE I PREKRSTIO SE TRI PUTA! Posle skandaloznih uvreda na račun Srba, usledila je SUROVA OSVETA! Potez o kom se priča!
Foto: Printscreen

ućutkao stadion

IZBACIO ALBANCE I PREKRSTIO SE TRI PUTA! Posle skandaloznih uvreda na račun Srba, usledila je SUROVA OSVETA! Potez o kom se priča!

Fudbal -

Stadion u Elbasanu je zanemeo posle moćnog poteza fudbalera Borca iz Banjaluke.

Fudbaleri Borca iz Banjaluke su se plasirali u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u revanš meču u Albaniji bili bolji od Egnatije posle izvođenja jedanaesteraca.

Utakmicu su obeležili brojni incidenti. Navijači domaćeg tima uzvikivali su uvredljive parole na račun Srba, uz povike "UČK", pa je stručni štab Borca u 13. minutu povukao ekipu sa terena. Utakmica je kasnije nastavljena, a osvetu huliganima servirao je mladi krilni napadač David Čavić.

Rezervista koji je na teren kročio u 86. minutu preuzeo je odgovornost i pogodio za pobedu u četvrtoj seriji penala protiv albanskog tima, za potpuni muk na stadionu u Elbasanu. Nakon što je lopta pogodila mrežu Čavić se okrenuo ka klupi za rezerve svog tima i tri puta se prekrstio pre nego što su saigrači stigli do njega da zajedno proslave veliku evropsku pobedu banjalučkog tima.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport/J.M./Mondo

01:46

Albanski navijači uzvukuju UČK u Dortmundu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track