FUDBALER PARTIZANA PRIREDIO IZNENAĐENJE ZA VIKTORA Saldanja ispunio želju dečaku koji vodi najvažniju bitku, možete mu i VI POMOĆI
Foto: Kurir

EMOTIVNO

FUDBALER PARTIZANA PRIREDIO IZNENAĐENJE ZA VIKTORA Saldanja ispunio želju dečaku koji vodi najvažniju bitku, možete mu i VI POMOĆI

Fudbal -

Mateus Saldanja iznenadio je danas dečaka Viktora Miletića u bolnici.

Mališan koji se se bori za život, a kojem je hitno potreban novac za lečenje je od malih nogu gajio ljubav prema fudbalskom klubu Partizan.

Uz pomoć Uprave FK Partizan, ovu iznenadnu i specijalnu posetu organizovali su portparolka Billjana Obradović i jedan bivši vođa navijača, koji je želeo da ostane anoniman.

Viktor Miletić
foto: Kurir televizija

Sa osmehom na licu Saldanja je došao u zdravstvenu ustanovu i oduševio Viktora.

Mališan u prvom trenutku nije mogao da poveruje da je sportista došao da ga obiđe, što se u snimku koji je ustupljen našoj redakciji jasno vidi.

Saldanja
foto: Kurir

Fudbaler se ispričao sa malim borcem i poklonio mu dres. Nezaboravni trenutak su ovekovečili. U cilju nastavka pomoći borbe za Viktorov život, na utakmici između FK Napredak i FK Partizan, koja će sutra biti upriličena, fudbaleri će nositi majice sa Viktorovim likom, a takođe, portparolka Obradović je spremila još nekoliko akcija koje će pomoći da se prikupe novčana sredstva za pomoć detetu.

00:56

Saldanja iznenadio dečaka Viktora Miletića

Viktoru je 2024. godine tokom lečenja na odeljenju abdomenalne hirurgije Instituta za majku i dete, postavljena dijagnoza TU pelvis. Sem verovatno malignog tumora u maloj karlici, Viktor ima i suspektne metastacke promene u parakavalnim limfnim čvorovima i difuzno manje promene u plućima, prema CT nalazu. Viktor je operisan, urađena je biopsija tumora male karlice i zahvaćenog limfnog čvora. Po dobijanju nalaza biće doneta odluka o daljem lečenju. Sredstva su mu potrebna za lečenje u inostranstvu, nastavak terapije, terapije plivanja, konstatnih vežbi za razvoj motorike, logopedske i defektološke tretmane kao i za putne troškove i troškove smeštaja tokom lečenja.

Bonus video:

02:18

PRVAKINJA U KARATEU TANJA PETROVIĆ ZA KURIR: Roditelji, kada upisujete decu na sport budite obazrivi! Evo šta može biti problem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track