Fudbaler beogradskog Čučaričkog Vukašin Jovanović ocenio je da klub sa Banovog brda ima takvu ekipu, da mora da se bori za igranje u evropskim takmičenjima, odnosno da bi to morao da bude primarni cilj.

"Sigurno da je prošlogodišnja sezona za nas bila neuspeh. Sada ćemo imati mečeve samo na jednom frontu, iskusniji smo za to igranje na evrosceni i nadamo se boljem rezultatu", rekao je Jovanović novinarima pred početak nove sezone u Super ligi, preneo je klupski sajt.

Čukarički će prvu utakmicu u sezoni igrati u subotu, 20. jula u 20 sati, gde će na svom stadionu dočekati niški Radnički, a Jovanović navodi da spremno dočekuju utakmicu i da je najbitnije da su skoro svi zdravi.

Premijeru će belo-crni imati na stadionu na Banovom brdu, u subotu od 20 časova za rivala će imati niški Radnički.

"Na treneru je da izabere ekipu i drago mi je da smo dobro radili i da je dobra atmosfera", kazao je on.

Naveo je da je pratio pojedine mečeve Nišlija sa priprema u Bugarskoj, kao i da je upoznat sa stilom igre koji gaji trener Nikola Drinčić, koi je svojevremeno igrao za Čukarički.

"Našli su nam analitičari dve-tri utakmice, deluju dobro, agresivni su, igrali su protiv CSKA i napali su ih. Igrao sam nekoliko puta protiv Drinčića, znam kakav je igrač bio i sigurno da će to biti slika njegove ekipe kako želi da igra. Jedva čekam utakmicu i tri boda su nešto što moramo da postavim kao cilj", rekao je Jovanović.

Kurir sport