AU, NINA - ŠTA URADI! Gol prelepe Srpkinje o kom BRUJI Evropa! Uzela loptu i započela SPEKTAKL: Pogodak "za Puškaša" (VIDEO)
Foto: Nebojsa Parausic / imago sportfotodienst / Profimedia

šou program

AU, NINA - ŠTA URADI! Gol prelepe Srpkinje o kom BRUJI Evropa! Uzela loptu i započela SPEKTAKL: Pogodak "za Puškaša" (VIDEO)

Fudbal -

Srpkinja kao Maradona! Prelep gol Nine Matejić postao je viralan na društvenim mrežama. Reprezentativka Srbije je u remiju sa Engleskom (1:1) izvela seriju poteza za divljenje. Uzela je loptu i u stilu legendarnog Dijega Armanda Maradone predribrala nekoliko rivalki i uspela da zatrese mrežu.

Uzela je loptu na oko 30 metara od gola, zaletela se, pa je napravila divnu "piruetu" kojom je iznenadila protivnicie i onda je prebacila loptu sa desne na levu nogu i zatresla mrežu. Niko joj nije mogao ništa. Prelep pogodak srpske "devetke" koja je rođena u Velikoj Plani 2005. godine i trenutno igra za Crvenu zvezdu.

Gol je postigla na Evropskom prvenstvu za fudbalerke do 19 godina. Srbija je u prvom kolu izgubila od Francuske sa 3:1, jedini gol dala je upravo Nina. Onda je u narednom kolu Srbija remizirala sa Engleskom (1:1) i danas od 17 časova igra sa domaćinom Litvanijom. Moraće što ubedljivije da slavi i da se nada pobedi Francuske protiv Engleske da bi prošla dalje.

Razlog za sve to su ubedljivi porazi Litvanki u prva dva kola. Od Engleske su izgubile sa 10:0, a od Francuske sa 6:0. Zbog toga je neophodno da Srpkinje slave što ubedljivije i da se uzdaju u trijumf Francuskinja koje su već prošle u polufinale.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track