IMALI SU UGOVOR O VOĐENJU LJUBAVI! Bivši as Barselone ostavio BOMBASTIČNU PLAVUŠU sa kojom je imao PISANI DOGOVOR! (FOTO)
Foto: Cordon Press / ddp USA / Profimedia

NEVEROVATNO

IMALI SU UGOVOR O VOĐENJU LJUBAVI! Bivši as Barselone ostavio BOMBASTIČNU PLAVUŠU sa kojom je imao PISANI DOGOVOR! (FOTO)

Fudbal -

Bivši fudbaler Barselone Mark Bartra potpisao je neobičan ugovor sa svojom devojkom Džesikom Goikoečeom.

Prema uslovima ugovora, par mora da ima seks svaki put kada se vide. Ukoliko to ne mogu da urade nekog dana, onda to moraju da nadoknade sutradan.

Izgleda je je neko od ovo dvoje prekršio uslove ugovora pošto su oni - raskinuli!

Španski novinar Abel Planeles objavio je vest koju su preneli svi tamošnji i svetski mediji. Bivši španski reprezentativac i defanzivac Barselone raskinuo je sa devojkom sa kojom je prethodno sklopio ugovor o seksu.

Atraktivna manekenka je u maju ove godine izjavila da je sa fudbalerom sklopila ugovor prema kojem moraju da imaju seks svaki put kada se vide. Njih dvoje su bili u vezi od prošle godine.

Džesika Goikoečea, Mark Bartra
foto: Printskrin/Instagram

Bartra je karijeru počeo u prvom timu Barselone, gde je proveo sedam sezona i odigrao 103 utakmice (59 u Primeri) pre nego što je nastavio u Borusiji Dortmund, Betisu i Trabzonu. Za reprezentaciju Španije igrao je do 2018. godine i sakupio 14 utakmica uz jedan postignut gol.

1 / 6 Foto: Nachourbon / Nacho Urbon Fotogra / Zuma Press / Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track