STANOJEVIĆ PRED SUTRAŠNJI MEČ PROTIV DINAMA: "Imamo želju da probamo i mi da napravimo nešto"
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

STANOJEVIĆ PRED SUTRAŠNJI MEČ PROTIV DINAMA: "Imamo želju da probamo i mi da napravimo nešto"

Fudbal -

Sutra od 20 sati, fudbaleri Partizana gostuju kijevskom Dinamu u sklopu prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na konferenciji za medije pred ovaj meč, novinarima se obratio trener Partizana, Aleksandar Stanojević, koji se nada pozitvnom rezultatu.

"Retkost je dobiti priliku igrati u kvalifikacijama za LŠ. Igramo protiv dobrog i velikog kluba, ali imamo želju da probamo i mi da napravimo nešto, pa sa velikom motivacijom ulazimo u utakmicu", rekao je Stanojević.

Crno-beli su u prvom kolu Superlige pobedili Napredak minimalnim rezultatom.

"Ovo je totalno drugačija utakmica od meča sa Napretkom, ne može se porediti. Pričali smo oko nekih stvari, ali smo se više fokusirali na Kijev. Ovo su eliminacione utakmice i važno nam je da ostanemo u igri za revanš u Beogradu".

Zna Stanojević šta može da očekuje od Dinama.

"Oni su izuzetno fizički dominantna ekipa, dosta brza i efektna. Dosta su tehnički kvalitetni. Naravno, imaju i mana određenih. Očekuje nas dosta intenzivna utakmica. Moramo obratiti pažnju na to što sa dosta igrača ulaze u protivnički kazneni prostor".

Istakao je trener Partizana da bi ga zadovoljio svaku aktivan rezultat.

"Svaki aktivan rezultat, koji možete u revanšu da poništite je za mene aktivan. Tako da videćemo. Nekad možete imati i loš rezultat, ali da budete svesni da možete da prođete. Sutra je prvo poluvreme, tako se i spremamo".

Kurir sport

Bonus video:

00:56

Saldanja iznenadio dečaka Viktora Miletića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track