OSVOJIO PREMIJER LIGU, DOTAKAO ZVEZDE, PA PAO NA DNO! Počeo da PIJE, uhapšen posle SAOBRAĆAJNE NESREĆE, a sada radi na GRADILIŠTU!
Foto: TGSPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

nije se snašao

OSVOJIO PREMIJER LIGU, DOTAKAO ZVEZDE, PA PAO NA DNO! Počeo da PIJE, uhapšen posle SAOBRAĆAJNE NESREĆE, a sada radi na GRADILIŠTU!

Fudbal -

Fudbal definitivno piše čudne priče. Mnogo je ljudi koji nisu bili vrhunski talenti, mučili su se, a onda ih je rad i sreća lansirala u fudbalsku "orbitu".

Ipak, deluje da je više onih drugih, koji su nekada bili vrhunski fudbaleri, ali su zbog raznih okolnosti i situacija završili tamo gde su se najamnje nadali i žargosnki rečeno "propali".

Takav slučaj je i sa nekadašnjim šampionom Premijer lige i bivšim igračem Čelsija i Lestera Denijem Drinkvoterom koji je dotakao dno. Zbog čega?

Deni Drinkvoter
foto: Profimedia

Jer je od "Stamtford bridža" i velike pozornice došao do gradilišta.

U sezoni 2015/16 osvojio je onu istorijsku titulu sa "lisicama" i to je bilo dovoljno da zaradi transfer u Čelsi vredan 38 miliona evra. Delovalo je tada da ovaj vezni igrač može još dalje da dosegne, ali su onda krenuli problemi.

Nije uspeo da se izbori za mesto u Londonu, imao je problema sa povredama, poslat je na pozajmice i 2022. godine je završio karijeru.

Deni Drinkvoter
foto: EPA

To nije sve, jer je imao poteškoća i sa zakonom, počeo je da izlazi i pije, a čak je i uhapšen nakon saobraćajne nesreće koju je izazvao i zbog čega mu je oduzeta vozačka dozvola na 20 meseci.

Sada je na svom Instagram profilu objavio sliku sa gradilišta na kojoj je poručio da voli svoj posao.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:58

Fudbal se vraća kući

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track