SRBIN ODBRUSIO UKRAJINCIMA - NE ŽELIM DA PRIČAM O RATU, NEGO O FUDBALU! Bivši igrač Zvezde ne veruje u Partizan: Dinamo je jači...
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Liga šampiona

SRBIN ODBRUSIO UKRAJINCIMA - NE ŽELIM DA PRIČAM O RATU, NEGO O FUDBALU! Bivši igrač Zvezde ne veruje u Partizan: Dinamo je jači...

Fudbal -

Nekdašnji desni bek Crvene zvezde Marjan Marković prokomentarisao je duel između Partizana i Dinamo Kijeva.

Marković je, pored crveno-belih, nastupao i za reprezentaciju Srbije, ali i upravo za kijevski klub, koji se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u utorak od 20 časova sastaje sa Partizanom.

Ukrajinski portal "Football24" kontaktirao je Markovića za komentar, a na početku ih je zanimalo za koga će bivši srpski as navijati.

"Navijaću za fudbal, za lepu utakmicu. Mislim da Dinamo ima veće šanse da prođe dalje, izgledaju jače. Partizan sada ima novog trenera. Poslednji mečevi im nisu dobro prošli. Koliko sam video i pročitao tim ima nekih problema", rekao je Marković za ukrajinske medije i nastavio:

"Naravno, saosećaću se malo više sa Dinamom. Bilo mi je sjajno tamo. Na klupi je moj bivši saigrač Oeksandr Šovkovski, dok su u klubu i Sergej Fedorov i Oleg Gusev, kao i moj sunarodnik Berislav Stanojević. Stalno sam u kontaktu sa njim i on mi priča kako Kijev živi u ovim teškim vremenima".

Pokušali su Ukrajinci i da "izvuku" komentar od Markovića vezan za to što su crno-beli nedavno gostovali na turniru u Moskvi, ali Marković to nije želeo da komentariše.

"Ne pričamo o tome. Glavna tema u našim razgovorima sa prijateljima je fudbal. I mi smo nekada živeli u ratu i znamo kako je to. Ali ne želimo da se vraćamo u ta vremena", jasan Marković, koji trenutno radi kao trener u rodnom Požarevcu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track