SPEKTAKL U GORNJEM MILANOVCU: Fudbalski turnir koji je sve oduševio - KRCATE TRIBINE govore više od reči
Foto: Privatna Arhiva

FUTSAL

SPEKTAKL U GORNJEM MILANOVCU: Fudbalski turnir koji je sve oduševio - KRCATE TRIBINE govore više od reči

Fudbal -

Lepi sportski dani u Gornjem Milanovcu. Nešto čega su se uželeli mnogobrojni ljubitelji sporta u ovom delu Šumadije

Na terenima Gimnazije posle gotovo dve decenije dobili smo futsal turnir koji je izazvao veliko interesovanje. Tribine su bile male da prime sve zainteresovane, pa su gledaoci zauzeli mesta i oko ograda i odakle god bi mogli da vide šta se dešava na terenu. A, tamo - spektakl.

futsal
foto: Privatna Arhiva

Izuzetno kvalitetan turnir pod nazivom "Takovski ustanak" privukao je veliki broj ekipa, a finalni meč pratilo je čak 500 gledalaca. Pobedu je odnela ekipa Metalac Kolorado koja je bila bolja od tima Marivalong sa 2:1. Uz pehar, dobili su i 150.000 dinara.

Najbolji igrač turnira bio je Đorđe Rosić (Metlac Kolorado). Najbolji golman Vladan Koljajić (Metalac Kolorado), a prvi strelac je Vuk Glišović sa 14 pogodaka (Mišped).

Samo takmičenje obeležio je i revijalni meč veterana Crvene zvezde i tima Đimbovi prijatelji.

futsal
foto: Privatna arhiva

Crveno-beli su slavili sa 4:3, a golove su postigli Đaković (2), Stojanović i Vasiljević. U poraženom timu precizni su bili Kukolj, Čavorović i Nikolić.

futsal
foto: Privatna arhiva

Želja svih je da turnir postane tradicionalan i da se podigne na još veći nivo. Uz veliku podršku uspešnih lokalnih privrednika koji su prepoznali značaj sporta i stali uz ovaj turnir to će i biti moguće.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track