CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ BISERA! Španci kupuju na Marakani!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

fudbal

CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ BISERA! Španci kupuju na Marakani!

Fudbal -

Crvena zvezda ga je tokom leta vratila u svoje redove, ali talentovani defanzivac Stefan Leković mogao bi ponovo da napusti Beograd!

Za mladog reprezentativac Srbije ponovo su zaintertesovani timovi iz Španije, pošto je tokom pozajmice u Viljarealu bio najbolji igrač rezervnog tima tog španskog kluba. I oduševio druge klubove na Pirinejima!

Stefan Leković
foto: Jose Torres / imago sportfotodienst / Profimedia

Španski mediji ističu da se za mladog defanzivca raspituje Kadiz, ali i da je Saragosa krenula u konkretizaciju čitavog posla - plan španskog drugoligaša jeste da Stefana Lekovića dobije na jednogodišnju pozajmicu, a zatim ga otkupi od Crvene zvezde ukoliko se dokaže u novom inostranom mandatu.

Po tvrdnjama lokalnog sajta "elperiodicodearagon" klupski čelnici već su pričali sa Stefanom i predočili mu plan za narednu sezonu.

Leković je imao veoma dobru sezonu u drugom rangu španskog fudbala, ali nakon pozajmice u rezevnom timu Viljareala taj tim nije želeo da plati 4.000.000 evra za mladog srpskog štopera. Stefan se nakon isteka pozajmice priključio pripremama Crvene zvezde, ali na prvom meču u novoj sezoni nije dobio šansu da zaigra u dresu timu u kojem je ponikao.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track