Srđan Mijailović, reprezentativac Srbije napustio je Crvenu zvezdu i potpisao ugovor sa klubom Al Vasl, šampionom Ujedinjenih Arapskih Emirata.

micko1.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miloš Milojević, sada šef struke Al Vasla, najzaslužniji je za ovaj transfer, pošto je Srđana Mijailovića trenirao kada je pre godinu dana osvojio duplu krunu sa crveno-belima.

Srđan Mijailović (29) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Al Vaslom, a Crvena zvezda je prema nezvaničnim informacijama od prodaje iskusnog veznog igrača zaradila 1.200.000 evra. Sam fudbaler prezadovoljan je uslovima koje je dobio u Emiratima, jer će po sezoni inkasirati 1.000.000 evra.

Transfer su potvrdili na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama i Crvena zvezda i Al Vasl. Srđan Mijailović po drugi put napušta Marakanu, a kao dečak prošao je omladinsku školu crveno-belih i u prvom timu debitovao kod trenera Roberta Prosinečkog 2010. godine.

Al Vasl i Ujedinjeni Arapski Emirati biće novo internacionalno iskustvo za Srđana Mijailovića, pošto je ranije igrao u Turskoj za Kajzeri i u Rusiji za Krila Sovjetov. U Srbiji je pored Crvene zvezde nosio dres Čukaričkog. Sa crveno-belima popularni Mićko osvojio je dve duple krune u sezonama 2022/2023. i 2023/2024. kao i Kup Srbije 2012. godine.

Kurir sport

Kurir Delije koreografija