Krajem jula pojavila se informacija da je Milan Mandarić neočekivano brzo napustio novosadsku Staru damu, ali Meridian sport je pojasnio situaciju i otrkio da od odlaska čuvenog biznismena neće biti ništa.

Kako saznaje Meridian sport nekadašnji vlasnik Lestera doputuvao je nedavno na sever Srbije i razgovarao sa kolegama iz rukovodstva o zajedničkoj budućnosti na čelu bivšeg šampiona naše zemlje.

Mandarić je izrazio želju da makar do daljnjeg ostane član Upravnog odbora i potpredsednik FK Vojvodina, a ostatak uprave na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem je sa zadovoljstvom reagovao na njegov stav i odluku.

Brojne obaveze i projekti često iziskuju potrebu da Mandarić putuje u Sjedinjene Američke Države i Veliku Britaniju, pa je uključenost u svakodnevni rad Stare dame nerealna opcija, ali za sva važna pitanja i konkretna poslovanja potpredsednik će biti od pomoći i u budućnosti.

Kurir sport / Meridian sport

Bonus video:

Kurir televizija NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove