Dileme više nema - nekadašnji đak škole Crvene zvezde i bivši fudbaler Čukaričkog, Stefan Kovač, novo je pojačanje Partizana.

Da je Kovač, koji ima 25 godina i igra u veznom redu, stigao u Humsku, potvrdili su i ljudi iz Čukaričkog koji su se oprostili od svog doskorašnjeg fudbalera.

- Stefan Kovač je potpisao ugovor sa Partizanom. Veznjak koji je na Banovo brdo stigao u januaru 2019. godine postao je jedan od igrača koji su obeležili uspehe belo-crnih u poslednjih šest sezona. U tom periodu odigrao je čak 183 utakmice, pa je na večnoj listi drugi po ukupnom broju mečeva za Čukarički, iza neprikosnovenog kapitena Marka Docića.

zvezdacukaricki-03.jpg
Starsport/Srđan Stevanović 
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Kovač je postigao i 20 golova za Čukarički, od toga četiri u međunarodnim takmičenjima. Kao član Brđana sjajnim igrama izborio se i za dres mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, za koju je odigrao nekoliko zapaženih mečeva. Čukarički želi sve najbolje Stefanu u nastavku karijere - naveli su iz Čukaričkog, a i Kovač se sam zahvalio ljudima sa Banovog brda:

- Proveo sam prelepih šest godina na Banovom brdu. Kad sam dolazio 2019. nisam ni zamišljao da ću se ovoliko dugo zadržati. Imali smo odlične rezultate, bili konstantno u vrhu srpskog fudbala, igrali na međunarodnoj sceni, prošle godine i u grupnoj fazi Lige konferencije. Želeo bih da se zahvalim svim trenerima u periodu koji sam proveo u Čukaričkom, saigračima, ljudima zaposlenim u klubu. Uvek ću se rado vraćati na Banovo brdo, gde sam stasao kao igrač, ali i stekao prijateljstva za čitav život. Sada je vreme za novo poglavlje u mojoj karijeri - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Kurir Atmosfera pred meč Genk - Čukarički