Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić podelio je zanimljivu fotografiju sa mora.

srki.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Srđan Plavšić (28) odmara sa porodicom na moru, a prilikom jedne šetnje sreo je Novaka Đokovića, najboljeg tenisera na svetu. Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu sa zadovoljstvom je pristao na fotografisanje zajedno sa Srđanom Plavšićem i njegovom ćerkicom Vinom.

Fudbaler koji igra za poljski klub Rakov podelio je fotografiju na društvenim mrežama, uz potpis koji znači da je Novak najbolji teniser svih vremena:

- Goat!

imga63f629d351137be5e259f7df4c56f9dv-1.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva

Srđan Plavšić prošle godine noseći dres Slavije iz Praga, tokom letnjih priprema, doživeo je tešku povredu, posle sudara sa protivničkim fudbalerom. Na nosilima je prebačen u kola Hitne pomoći, a potom direktno u bolnicu na dalje medicinsko zbrinjavanje i provere.

Posle višemesečnog oporavka, taman kada se oporavio i potpisao ugovor sa poljskom ekipom Rakov, Srđan Plavšić doživeo je novi peh. Pokidao je prednje ukrštene ligamente kolena i tako završio sezonu.

profimedia0847747979plavsa.jpg
PressFocus / ddp USA / Profimedia 
foto: PressFocus / ddp USA / Profimedia

Srđan Plavšić dok je igrao za Crvenu zvezdu dobio je od strane novinara nadimak Atomski mrav, zbog svoje visine od 166 centimetara. Bio je član crveno-belih u eri trenera Miodraga Grofa Božovića, a sa Zvezdom je osvojio titulu u sezoni 2015/2016. Posle Zvezde igrao je šest godina u Češkoj za Spartu, Slaviju i Ostravu.

Kurir sport

Kurir Delije, finale kupa