Fudbaler Konor Galager vratio se u svoj klub Čelsi i trenira samostalno, nakon što su se pojavili problemi oko njegovog transfera u Atletiko Madrid.

Atletiko je prošle subote na društvenoj mreži X objavio fotografiju Galagera na stadionu Vanda Metropolitano, uz poruku da je fudbaler došao da završi transfer.

Španski mediji spekulisali su da je transfer vredan 42,5 miliona dolara.

Međutim, Galager se vratio u londonski klub bez ugovora sa Atletikom, a pregovori su navodno propali jer klubovi nisu mogli da se dogovore oko prelaska napadača Samua Omorodiona iz Atletika u Čelsi.

Trener Čelsija Enco Mareska rekao je da se Galager vratio, ali da neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Mančester sitija u nedelju na Stamofrd Bridžu, kojom ekipa počinje novu sezonu u Premijer ligi.

"Pokušava da pronađe rešenje sa klubom. Nadajmo se da će se za Konora ova situacija završiti tako da fudbal, klub i trener i svi drugi budu zadovoljni", naveo je on.

Galager je prošle sezone bio zamenik kapitena u Čelsiju i igrao je za reprezentaciju Engleske na Evropskom prvenstvu ovog leta.

(Beta)