U petom kolu šampionata Napredak dočekuje subotički Spartak. Utakmica će se igra u subotu na stadionu Kolubare u Lazarevcu (19.00).

-Nema od priče neke koristi. Najavljivali smo već pobedu… Od prvog dana govorim da ova ekipa ima karakter, dobre igrače, treniraju fenomenalno, daju sve od sebe. Biće i sutra tako, a nadam se da ćemo imati i malo sreće, jer u prethodnim utakmicama, u pojedinim segmentima, nismo bili miljenici sreće. Što se tiče Spartaka, tvrda, disciplinovana, organizovana ekipa. Neće biti ni malo lako. Oni su isto startovali nešto lošije, ali se dižu i pobedili su u prethodnom kolu. Mi se još uvek nadamo i borimo za tu prvu pobedu, rezultat, koji će opravdati sve što unazad stalno pričamo. Da me sad neko pita da li bi menjao nešto iz prethodnog perioda – ništa, verujte mi. Nadamo se da ćemo sutra odigrati jednu maksimalno dobru utakmicu i da ćemo obradovati navijače - poručio je na konferenciji za medije šef stručnog štabaGoran Stevanović.

U ime saigrača govorio je Miloš Tošeski.

- Proveo sam u Spartaku dve i po godine, pre nego što sam došao ovog leta u Napredak. U pitanju je skup sjajnih momaka i fudbalera, ali imaju i prednosti i mane, kao i svaka ekipa, a mi ćemo pokušati da iskoristimo te njihove mane. Atmosfera u našoj svlačionici je zaista odlična. Jednostavno nam se ne poklapaju rezultati sa onim što dajemo od sebe. Kao što šef reče, nismo imali ni malo sreće. Eto konkretno na prethodnoj utakmici jeste ofsajd, nije ofsjad. Na 2:1 za nas sigurno da bi utakmica otišla drugim tokom, ali da se ne vraćamo unazad. Najbitnija nam je sutrašnja utakmica. Jako smo se dobro pripremili, odrađena je individualna analiza, pričali smo i mi između sebe, ko, šta, kako, gde, da se zatvori protivnik i da iskoristimo te njihove mane i nadam se, odnosno verujem da će to biti kako treba i da ćemo obradovati naše navijače i vratiti se u Kruševac sa tri boda, optimista je pouzdani vezista Miloš Tošeski.

Kurir sport / Ž. Milenković

BONUS VIDEO:

Kurir televizija SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta