Omladinska školaCrvene zvezde već godinama beleži velike uspehe, a poslednja dva u nizu napravili su mlađi pioniri i pioniri tima sa Marakane.

Mlađi pioniri Crvene zvezde su osvojili prvo mesto na turniru "Međimurec U14" u Varaždinu. Nakon što su u četvrtfinalu savladali Đurgarden sa ubedljivih 5:1, puleni Milana Savkovića su u polufinalu snage odmerili sa Ferencvarošom i ostvarili pobedu rezultatom 3:1.

U borbi za zlatnu medalju crveno-beli su se sastali sa Hajdukom, a meč je završen trijumfom Zvezdinih bisera na penale rezultatom 5:4. Timu sa Marakane su pripale i dve individualne nagrade - za najboljeg golmana turnira koju je dobio Stefan Malinovski, kao i za najboljeg strelca, kojom je nagrađen Mihajlo Banković koji je postigao ukupno devet golova. Pored Malinovskog i Bankovića u prvi plan je iskočio i Veljko Berić koji je pružao fenomenalne partije.

Pioniri Crvene zvezde koje sa klupe predvodi Slaviša Suša su osvojili drugo mesto na turniru "UTLC Kup" u Rusiji, nakon što su u finalu poraženi od Lokomotive iz Moskve rezultatom 3:1. Gol za tim sa Marakane na ovom meču je postigao Uroš Kikić.

U ruke crveno-belih je dospela i nagrada za najboljeg napadača takmičenja, koja je pripala Vuku Jugoviću.

BONUS VIDEO:

Kurir Crvena zvezda u Norveškoj