Fudbaleri Crvene zvezde igraju prvi meč plej-ofa Lige šampiona protiv tamošnjeg šampiona Bode Glimta, a navijači crveno-belog tima stigli su na "Aspmira Stadion" gde će od 21.00 sat bodriti omiljeni klub.

Nekoliko stotina Delije potrudiće se da atmosferu dovede do usijanja, a šta se još dešavalalo u ovom malom Norveškom gradu pročitajte u nastavku teksta.

19.38 - TU SU I DOMAĆI NAVIJAČI

U koloni, dva po dva, navijači Bodea stižu na stadion...

whatsapp-image-20240820-at-7.37.32-pm.jpg
Kurir Sport 
foto: Kurir Sport

19.31 - DELIJE STIGLE NA "ASPMIRA STADION"

Nekoliko stotina navijača Crvene zvezde stiglo je na "Aspmira Stadion" na kojem će od 21.00 sat početi prvi meč plej-ofa Lige šampiona između Zvezde i Bode Glimta.

Kurir Delije stigle na "Asprima Stadion"
Kurir Sport KURIR U BODEU: Nekoliko stotina Delija na "Aspmira Stadionu" - navijači Zvezde spremni da dovedu atmosferu do usijanja (VIDEO)

19.23 - ŠAL 35 EVRA

Oko stadiona poređani su štandovi na kojima navijači mogu da kupe rekvizite lokalnog kluba. Cena šala, koji se najviše kupuje, je 35 evra.

whatsapp-image-20240820-at-7.22.16-pm.jpg
Kurir Sport 
foto: Kurir Sport

18.39 - DELIJE SE SKUPLJAJU U KAFIĆU

Nekoliko stotina navijača crveno-belog tima skupilo se u kafiću u centru norveškog Bodea odakle će krenuti put stadiona u pratnji policije.

whatsapp-image-20240820-at-6.45.05-pm.jpg
Kurir Sport 
foto: Kurir sport

18.15 - INCIDENT PRED UTAKMICU

Jedna osoba uhapšena je u norveškom gradu Bode nakon napada na dvoje civila i jednog policajca pred utakmicu, saopštila je norveška policija. Kako prenose tamošnji mediji, do incidenta je došlo kada je jedan neimenovani mladić, navododno iz Srbije, nasrnuo na tri osobe.

Prvo je otvorio vrata od automobila i udario čoveka koji se nalazio u vozilu, potom je utrčao u fast fud restoran i udario tamošnjeg radnika.

17.40 - DELIJE "OBELEŽILE" TERITORIJU

Nekoliko stotina navijača Crvene zvzede nalazi se u Bodeu. Shodno pravilima UEFA Delija će biti oko 450 u posebnom "kavezu" na stadionu, ali će ih biti sigurno više jer su navijači crveno-belog tima iz Norveške, Švedske, Danske i Nemačke kupovali karte za druge tribine.

Aleksandar Radonić KURIR U BODEU: Nekoliko stotina Delija na "Aspmira Stadionu" - navijači Zvezde spremni da dovedu atmosferu do usijanja (VIDEO)

17.24 - POLICIJA NA SVAKOM KORAKU

Norveške policije ima svuda po gradu. Povećan broj uniformisanih lica u odnosu na prethodni dan, voze se po gradu, mirno stoje i posmatraju.

Aleksandar Radonić KURIR U BODEU: Nekoliko stotina Delija na "Aspmira Stadionu" - navijači Zvezde spremni da dovedu atmosferu do usijanja (VIDEO)

Crveno-beli gostuju u Norveškoj posle 19 godina i pokušaće da se domognu Lige šampiona. Crveno-beli imaju novu priliku da ovog utorka, kao i sledeće srede, u dvomeču uđu u najelitnije fudbalsko takmičenje Evrope.

(Kurir sport)