Revanš utakmica kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona, između fudbalera Crvene zvezde i Bode Glimta, koja će biti igrana naredne srede u 21.00 čas ima ogromnu važnost za klub iz Ljutice Bogdana.

delije.jpg
Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crveno-beli posle gostovanja u Norveškoj imaju deficit, jer su poraženi rezultatom 2:1. Međutim, svi u klubu veruju da minus može biti nadoknađen i da klub po četvrti put može zaigrati u grupnoj fazi Lige šampiona, koja od ove jeseni startuje u novom formatu, sa četiri utakmice kod kuće i isto toliko na strani, sa osam različitih protivnika.

Zato su se u Crvenoj zvezdi mobilisali već po povratku iz Bodea. Navijači su poručili svim simpatizerima prvaka Srbije da će u sredu biti nastavljena tradicija od pre dve godine, da se na utakmicu protiv Bodea dođe u dresu Crvene zvezde. Ovom akcijom fanovi pokazuju šta znači iskreno voleti klub, a dres Zvezde upravo simbolizuje prvu ljubav prema sportu i klubu.

whatsapp-image-20220803-at-10.11.32-pm.jpg
Stefan Stojanović 
foto: Stefan Stojanović

Misija ljudi koji vode klub je da navijači Crvene zvezde ispune tribine stadiona "Rajko Mitić" do poslednjeg mesta, da pesmom, hukom i koloritom stvore ambijent koji će uticati na fudbalere Bode Glimta da se u Beogradu ne osećaju komotno. Uticaj tribine svakako će u meču koji će biti igran u sredu biti presudan za pobedu i prolaz u Ligu šampiona.

Navijači Crvene zvezde u dresovima voljenog kluba došli su na utakmicu prošle godine, kada je obeležen 60. rođendan popularne Marakane. Pre dve godine, simpatizeri Crvene zvezde ispunili su stadion obučeni u crveno-bele dresove na meču protiv Pjunika iz Jermenije, kada je bilo 40.000 ljudi, kada je napravljena odlična atmosfera na tribinama, a na terenu Zvezde je slavila pobedu rezultatom 5:0.

whatsapp-image-20220803-at-10.13.05-pm.jpg
Stefan Stojanović 
foto: Stefan Stojanović

Sve ovo sada klub i navijači žele da ponove, veruju uz skroz punu Marakanu i da još više navijača bude u dresovima Crvene zvezde.

Kurir sport

Kurir Delije koreografija 2