Fudbaleri Crvene zvezde igraju u sredu, 28. avgusta možda i najvažniju utakmicu u sezoni, kada dočekuju Bode Glimt u borbi za Ligu šampiona.

cz1.jpg
Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Veliko interesovanje vlada među navijačima Crvene zvezde za ovu utakmicu, koja će biti igrana u sredu od 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić". Cilj uprave kluba je da popularna Marakana bude ispunjena do poslednjeg mesta, da navijači stvore atmosferu i ambijent koji neće ići na ruku prvaku Norveške, koji ima prednost iz prvom meča od 2:1. U slučaju trijumfa bilo bi to čak četvrti put u poslednjih osam godina da fudbaleri Crvene zvezde obezbeđuju grupnu faztu Lige šampiona.

Prema saznanjima Kurira cene sezonskih karata u slučaju plasmana u Ligu šampiona biće skuplje, nego što je to trenutno slučaj. Ako prođu u elitno takmičenje UEFA Crvena zvezda će na Marakani biti domaćin četiri puta zahvaljujući novom formatu Lige šampiona, što je utakmica više kod kuće u odnosu na prethodne sezone.

Sezonske karte FK Crvena zvezda pored evropskih uključuju prvenstvene i mečeve Kupa Srbije. Moguće ih je kupiti u šest rata i postoji popust za grupnu kupovinu.

TRENUTNA CENA PAKETA:

Sever: 10.500 dinara

Zapad: 24.000 dinara

Istok: 20.000 dinara

CENE SEZONSKIH ULAZNICA:

Sever:

Obnova – 9.500

Nova – 11.900

Istok:

Obnova – 15.500

Nova – 17.900

Zapad:

Obnova – 19.500

Nova – 21.900

Kurir sport

Kurir Delije, finale kupa