Crvena zvezda je tradicionalno obišla manastire i ugrožene sredine na Kosovu i Metohiji i uručila im finansijsku pomoć, čime je još jednom pokazala da je uz srpski narod.

manastir.jpg
Www.crvenazvezdafk.com 
foto: www.crvenazvezdafk.com

Degelegacija kluba, već treću godinu zaredom, je obišla manastire Ulije, Cerinsku reku, Banjsku, Devine vode, Sokolicu, Vračevo, Sušicu, Gračanicu, Svete Arhangele, Dečane, Pećku patrijaršiju, Budisavce i Svetu nedelju, kao i crkve Orahovac i Veliku Hoču i uručila im pomoć.

S obzirom na to da su velike nedaće pogodile srpski narod na Kosmetu, domaćini su uz veliku radost predočili da im je pored materijalne pomoći takođe od presudnog značaja i podrška koju dobijaju od strane FK Crvena zvezda.

Www.crvenazvezdafk.com ZVEZDA NE ZABORAVLJA KOSOVO I METOHIJU: Uručili novčanu pomoć za srpske manastire i naš narod

- Kosovo je oduvek bilo srce Srbije, mesto gde se nalaze najlepše srpske zadužbine, manastiri, crkve, koji su dokaz vekovnog života našeg naroda na teritoriji Kosova i Metohije. Crvena zvezda i ovom prilikom poručuje da će uvek biti uz Kosmet, kao i da će nastaviti da pomaže naš narod, jer su upravo crkve i manastiri oslonac srpskog stanovništva na svetoj zemlji. Zvezda ne zaboravlja Kosovo i Metohiju - stoji u poruci kluba.

Kurir sport

Kurir Delije, finale kupa