"DOGODILA SE KRAĐA!" Nova bura u srpskom fudbalu: Nemanja Matić kipti od besa posle novog poraza Jedinstva - zagrmeo na mrežama!
Foto: @starsport

zagrmeo na mrežama

"DOGODILA SE KRAĐA!" Nova bura u srpskom fudbalu: Nemanja Matić kipti od besa posle novog poraza Jedinstva - zagrmeo na mrežama!

Fudbal -

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Matić oglasio se na društvenim mrežama nakon petog poraza Jedinstva sa Uba u novoj sezoni Superlige Srbije.

Jedinstvo je u 6. kolu domaćeg šampionata na svom terenu poraženo od IMT rezultatom 3:2, a prvi čovek kluba Nemanja Matić smatra da je njegov tim na tom meču pokraden!

"Večeras se na stadionu "Dragan Džajić" dogodila krađa. Jedinstvo Ub je najmlađa ekipa u ligi i treba ih sutra ubediti da nastave dalje, da se bore, da ne odustaju. Ubljani neće odustati, dokaz je 3.000 ljudi na stadionu koji vole Jedinstvo", napisao je na Tviteru Matić.

Matić je bio nezadovoljan suđenjem Danila Nikolića, koji je već u 19. minutu meča pokazao crveni karton mladom defanzivcu Marku Mitroviću, pa je ekipa sa Uba veći deo meča imala fudbalera manje.

Posle šest odigranih kola Jedinstvo je na začelju tabele sa samo jednim osvojenim bodom. Zabeležili su pet poraza i jedan remi protiv Tekstilca u prethodnom kolu.

Kurir sport/J.M./

00:57

SUPERLIGA DOZVOLILA PRISUSTVO NAVIJAČA NA TRIBINAMA! Evo kojih PRAVILA publika mora da se pridržava, u suprotnom- PAPRENA KAZNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track