BIVŠI IGRAČ ZVEZDE RAŠIRIO ŠAHOVNICU! Drži zastavu Hrvatske sa osmehom na licu, fotka zapalila Instagram!
Foto: Printscreen / Instagram / adammitchell8

da li ga se sećate?

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE RAŠIRIO ŠAHOVNICU! Drži zastavu Hrvatske sa osmehom na licu, fotka zapalila Instagram!

Fudbal -

Da li se sećate Adama Mičela? Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde objavom na svom Instagram profilu zapalio je društvene mreže. On je sa osmehom na licu raširio zastavu Hrvatske i ova fotografija donela mu je veliki broj komentara i lajkova.

Adam Mičel
foto: Printscreen / Instagram / adammitchell8

Mičel je u Zvezdu stigao je 2016. godine i potpisao je ugovor na godinu dana, a na predstavljanju je istakao kako je stigao da igra Ligu šampiona.

- Lepo sam dočekan u Zvezdi. Hvala treneru Božoviću što mi je ukazao poverenje. Privilegovan sam i čast mi je što sam postao član bivšeg evropskog prvaka i šampiona Srbije. Nadam se da ću pomoći klubu da izbori plasman u Ligu šampiona - rekao je on na predstavljanju.

Crvena Zvezda, Adam Mičel
foto: FK Crvena Zvezda

Umesto toga, ovaj defanzivac, koji je pre potpisivanja ugovora prošao jednomesečnu probu, nije odigrao niti jedan jedini zvaničan meč za crveno-bele, te je brzo prešao u OFK Beograd na pozajmicu.

Kasnije je bio u Celju i Boltonu, kao i Velingtonu odakle je prešao u Ouklend siti gde je i danas. Mičel je inače rođen u Hrvatskoj, u mestu Vrgorac i majka mu je iz ove zemlje, a on je reprezentativac Novog Zelanda za koji je nastupao četiri puta.

BONUS VIDEO:

01:59

Mimović: Navijači su nam poručili da smo mi Zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track